PLATS OCH TID

Publikom 2019 arrangeras på:

Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista, Stockholm

Onsdag 9 oktober kl. 08.50 – 17.10
Registrering och utställning öppnar 08.00

Torsdag 10 oktober kl 08.50 – 17.00
Registrering och utställning öppnar 08.00

Info om banketten kommer snart!

KOM I GOD TID! Köer kan uppstå vid registreringen. Biljetten skickas som ett sms till din mobil och innehåller en QR-kod som scannas av vid registreringen. Detsamma gäller för dig som bokat banketten på onsdagen. Skulle du få förhinder ber vi dig meddela detta i god tid.

TRANSPORT

BUSS:
Flera busslinjer trafikerar Kistamässan. Planera din resa här sl.se.

Tunnelbana:
Ta tunnelbanans blå linje 11 från T-centralen mot Akalla. Kliv av vid Kista –
restid 17 minuter. Från Kista Centrums T-banestation är det sedan 12 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning till Kistamässan. Tunnelbanan går ca 6 gånger i timmen.
Pendeltåg:
Ta pendeltåget från Stockholms central mot Uppsala, Upplands Väsby eller
Märsta. Kliv av vid Helenelunds station – restid 12 minuter. Från Helenelunds
station är det sedan 5 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning mot
Kistamässan. Pendeltågen går 4-6 gånger i timmen.

FLYG:
Arlanda
Från Arlanda tar du dig enklast till Kistamässan med pendeltåg. Åk i riktning mot Stockholm och kliv av vid Helenelunds station (drygt tjugo minuter i restid). Från Helenelunds station är det omkring fem minuters promenad till Kistamässan. Ett annat alternativ är att åka med taxi. Vi rekommenderar dig att välja något av de större taxibolagen i Stockholm för att få så bra pris som möjligt på din resa. Välkommen att kontakta oss på Kistamässan så kan vi tipsa dig om bolag.

Bromma
Från Bromma Flygplats kan du åka antingen med taxi eller kommunalt med SL.

BIL:
E4 Norrgående:
Ta avfarten KISTA S från E4 för att köra in på Kymlingelänken/väg 279. Håll till höger och följ skyltar mot Kistamässan. Sväng vänster vid trafikljusen skyltat mot Kistamässan. Kör rakt fram i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

E4 Södergående:
Ta av från E4 vid avfart KISTA S. Sväng höger vid andra avfarten och följ skyltar mot Kistamässan. Kör höger i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

BOENDE

BOENDE I NÄRHETEN
Scandic Victoria Tower
I direkt anslutning till Kistamässan ligger Scandic Victoria Tower.
E-post: victoriatower@scandichotels.com

Comfort Hotel Kista
Comfort Hotel Kista är ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min.

Kommentera